Вінниця — в заторах: два маршрути тролейбусів пустили через Київський міст

Вінниця — в заторах: два маршрути тролейбусів пустили через Київський міст

Пасажири, не звиклі до проблем із транспортом, — обурюються. 




Як повідомляла «Інформаційна Вінниччина», 11 березня в обласному центрі, у зв’язку з капітальним ремонтом, перекрили рух через Київський міст. По обидва боки мосту на вул. Чорновола стоять патрульні, які пропускають лише громадський транспорт і швидкі допомоги. Через це вулицю Соборну відкрили для проїзду всіх автомобілів. Також, аби розвантажити Центральний міст та головну вулицю міста, тролейбуси №№ 4 і 10, які їздили через центр, тепер ходять через Київський міст.


Сьогодні, 13 березня, всі ці фактори значно ускладнили життя вінничанам, які намагалися дістатися на роботу, на навчання тощо. Користувачі в соцмережах пишуть, що в деяких випадках водії трамваїв випускали пасажирів просто біля Центрального мосту, а ті вже пішки йшли в центр.



Транспортний колапс на вулиці Соборній тривав приблизно до 10:00. Окрім кілометрових тягнучок, повністю збився розклад руху громадського транспорту. Як повідомили «Інформаційній Вінниччини» в відділі «Цілодобової варти» Вінницької міської ради, з самого ранку вінничани скаржаться, що транспорт доводиться чекати «цілу вічність».

Звичайно, є скарги. Оскільки транспорт ходить за іншим маршрутом, і розклад руху порушився. Тепер тролейбуси ходять через Київський міст, які ходили через Центральний. Тому зранку ми отримали чимало скарг, що транспорт доводилося довго чекати, — повідомила начальник відділу «Цілодобової варти» Антоніна Іващук.

У «Цілодобовій варті» також додали, що вже звернулися до Вінницької транспортної компанії з проханням пустити тролейбуси за старим маршрутом.

Я сьогодні особисто розмовляла з дирекцією (Вінницької транспортної компанії, — ред.). Вони обіцяли розглянути питання повернення старого маршруту, — зазначила А.Іващук.

У Вінницькій транспортній компанії ситуацію поки що не коментують, оскільки зранку керівництво зайнято на нарадах.

unnamed (2)

Затори у центрі Вінниці показують і онлайн-реєстратори міського трафіку. Шкала тягнучок 8-10 балів.

!

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий