Віра Брежнєва вагітна від Меладзе

Кохання дає свої «плоди»!
Фанати зоряної пари Брежнєва-Меладзе підозрюють, що скоро у пари з’явиться малюк.




Восени минулого року стало відомо, що Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Тепер же шанувальники і преса обговорюють чергову резонансну новину — вагітність співачки? Чутки навколо вагітності набирають обертів. Чи справді співачка чекає на третю дитину? Причиною тому стала поява Віри на публіці у вільних нарядах, на відміну від звичних, підкреслюючи фігуру співачки.


А першопричиною чуток став наряд співачки на виступі на Big Love Show на День Святого Валентина. Для заходу співачка вибрала широке плаття кольору слонової кістки.
b156b3e44446c9fd3effc45c8379388c

Фани припускають, що вільне плаття ховає кругленький животик співачки. Це означає, що незабаром у зоряного подружжя з’явиться дитина.



Нагадаємо, що Костянтин і Віра одружилися восени в Італії. На весіллі були присутні тільки близькі друзі і родичі пари.

1447322346_88988

Роман Меладзе і Брежнєвої тривав довгі роки і старанно приховувався від сторонніх очей. І навіть після того, як вони одружилися, ні представники, ні сама пара ніяких коментарів про одруження не давали. Також їх досі не бачили разом.
collagehf

Після весілля на радість шанувальникам залишилися численні фото і відеоролик Віри в весільній сукні. Красива наречена світиться від щастя. Пропонуємо вам ще раз поглянути на знімки.

6

471

 

jpg_19

bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

8 комментариев к “Віра Брежнєва вагітна від Меладзе

  1. proquest dissertation
    [url=»https://customdissertationwritinghelp.com»]tips for dissertation writing[/url]
    best rated essay writing service

Добавить комментарий