Внаслідок обстрілу Миколаєва поранено двох людей: подробиці ворожих ракетних ударів по місту

Внаслідок обстрілу Миколаєва поранено двох людей: подробиці ворожих ракетних ударів по місту

Вранці 15 липня російські війська обстріляли два найбільші університети Миколаєва.




Внаслідок ворожих ракетних ударів по Миколаєву поранено двох людей.


Про це у своєму Telegram повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

«Знову російські окупанти обстріляли навчальні заклади в Миколаєві. На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади. Наразі відомо про двох поранених», — написав він.



Мер міста зазначив, що російські окупанти вдарили по Миколаєву близько 7:50 ранку, добре знаючи, що саме в цей час на вулицях вже багато людей.

За інформацією голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, були атаковані два найбільші університети Миколаєва. Він також опублікував відео потужного вибуху одного з університетів.

«Сьогодні російсько-терористи атакували 2 найбільші університети Миколаєва. Щонайменше 10 ракет. Тепер вони атакують нашу освіту. Я прошу університети всіх демократичних країн стверджувати, що Росія є тим, ким вона є насправді — терористом», — зазначив Кім.

Варто зазначити, що 15 липня зранку Сєнкевич повідомив, що у місті пролунало понад 10 потужних вибухів.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 142-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий