Володимир Зеленський виступить на Генасамблеї ООН: названо дату та час

Володимир Зеленський виступить на Генасамблеї ООН: названо дату та час

Президент України Володимир Зеленський виступить із промовою на Генеральній асамблеї ООН у середу, 22 вересня.




Про це поінформував прес-секретар глави держави Сергій Никифоров.


За його словами, виступ відбудеться 22 вересня орієнтовно о 16:40 за місцевим часом (о 23:40 за Києвом).

Згідно з розкладом 76-ї сесії Генасамблеї, оприлюдненим на офіційному сайті ООН, виступ Володимира Зеленського має відбутися 22 вересня в період з 15:00 до 18:00 за місцевим часом (з 22:00 до 01:00 за Києвом). Перед президентом України мають виступити ще кілька лідерів держав (зокрема, Венесуели, Монголії та Індонезії).



– До Нью-Йорка Володимир Зеленський приїхав для участі у 76-й Генеральній асамблеї ООН. Завтра (у вівторок, 21 вересня, – Ред.) президент візьме участь у її відкритті, а післязавтра (22 вересня, – Ред.) виступить із промовою у ході загальних дебатів. Це станеться, попередньо, о 16:40 за місцевим часом, – розповів Никифоров.

Він додав, що в програмі візиту Володимира Зеленського до США – зустрічі із президентом Генасамблеї Абдуллою Шахідом та генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем.

 

 

Крім того, заплановані зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом та головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, двосторонні переговори із лідерами країн (зокрема, Великої Британії та Туреччини).

У США Володимир Зеленський також зустрінеться з представниками американського бізнесу, інвесторами, духівництвом та українською громадою.

Коли Володимир Зеленський виступить на Генасамблеї ООН у США – дата і час

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий