Вона врятувала і полюбила Домовичка… А через рік — сюрприз, в який складно повірити

Вона врятувала і полюбила Домовичка… А через рік — сюрприз, в який складно повірити

Маленька дівчинка Юстина Страмилейт закохалася в цього кошеня з першого погляду… На той момент він був безпорадним, слабким і худим малюком, який дивився, не відводячи погляду на дівчинку своїми маленькими очима-намистинками, немов благаючи її забрати його додому.




Юстине стало шкода його, оскільки цей малюк був найменший з усього посліду, він поступався своїм братам і сестрам у розмірах.


Домовичок опинився в новому будинку і отримав добру господиню…

Дівчинці вдалося легко умовити своїх батьків забрати дитину до себе додому! Вона дала йому прізвисько — Домовик, так він і опинився в новому будинку і прекрасною і люблячої сім’ї…



Але все виявилося не так просто…

«Домовеша» чомусь перестав їсти і почав стрімко втрачати вагу. Схвильована Юстина боролася за життя незміцнілого кошеня всіма силами!

Дівчинка проводила дуже багато часу з кошеням, умовляючи його випити і поїсти, і результат почав давати свої плоди — ослаблих малюк, піддався на вмовляння улюбленої господині, і почав поправлятися.
Це неймовірно!
Домовичок почав рости на очах. Спочатку він обігнав за розміром невеликих собак, а потім… Ну, краще один раз побачити!

Та хто би міг уявити собі, що кошеня вийде такий гігант. На даний момент дівчинка і кіт майже одного розміру.

А все завдяки цій дівчинці з добрим серцем. Поряд з такою господинею, не тільки врятований кіт, але і батьки можуть не хвилюватися за свою старість! Ви згодні?

epicube

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий