Ворожіння на Різдво: на судженого і на майбутнє

Ворожіння на Різдво: на судженого і на майбутнє

Зимові святки – це один з найкращих періодів у році для ворожінь. Вважається, що в цей час свою долю можна передбачити дуже точно. Тому ми вирішили розповісти вам, як ворожити на Різдво.





Різдвяні ворожіння на судженого

Ворожіння перед сном



Тут нам потрібно взяти гральну колоду карт і витягнути звідти 4 королі. Перед сном кладемо їх під подушку, а з ранку, на дотик витягуємо одну з карт. Саме вона покаже, яким буде ваш чоловік. Піковий король – старий і ревнивий, трефовий король – військовий, король червів – молодий і багатий, а бубновий король – бажаний.

Ворожіння з хлібом і ножицями

Стародавні повір’я на Різдво кажуть, що якщо дівчина перед сном покладе собі під подушку ножиці і хліб, то їй присниться її майбутній чоловік.

Ворожіння з панчохою

Зрозуміло, що заздалегідь потрібно купити нові панчохи. І перед сном просто одягаємо одну з них. Перед тим, як заснути, потрібно кілька разів промовити: «Суджений, ряджений, прийди мене разувать». І за народним повір’ями, у сні з’явиться ваш майбутній чоловік, який зніме панчоху.

Гадання на кохання

Тут нам знадобиться миска з водою і невелика дерев’яна паличка. Перед сном ми кидаємо паличку у воду, ставимо під ліжко і говоримо: «Суджений, прийди мене через місток перевести». Хто з’явиться вночі, той і буде вашим судженим.

Ворожіння на характер жениха і заміжжя

Для цього гадання на Різдво потрібно зібратися невеликою компанією. Ви берете миску і складаєте в неї предмети, які можуть чітко відображати рису характеру. Наприклад, цукор – солодке життя, золота прикраса – багатство, кільце – весілля, чарка – веселощі. Далі кожна дівчина не дивлячись, бере один з цих предметів, який і покаже, яким буде ваш обранець.

Ворожіння на сірниках

Беремо два сірники і вставляємо їх з боків коробка. Один з них символізує дівчину, яка ворожить, а інший – чоловік, на якого ворожать. Далі ми їх одночасно підпалюємо. І якщо вони торкнутися головками коли догорять, то ви будете разом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий