Вперше створили велосипед з лазерами і Android (відео)

Китайський виробник смартфонів LeEco, раніше відомий як Letv, випустив перший в світі смарт-велосипед. Він отримав назву Le Super Bike. Велосипед працює під управлінням операційної системи Android.




Зовні він нічим не відрізняється від звичайних родичів, хіба тільки футуристичним дизайном. При виготовленні використовували углеволокно і титан. Раму виконали у формі повернутої латинської літери «V». Велосипед відстежує маршрут і швидкість, а також записує поїздки. Крім того, він підтримує дзвінки та повідомлення за допомогою зв’язку 4G. У нього вбудований музичний плеєр з динаміком, фітнес-трекер. У велосипеда мультируль, в який вбудований ґаджет, що нагадує смартфон. У пристрою 4-дюймовий екран, процесором з тактовою частотою 1.3 ГГц, 4 ГБ оперативної пам’яті, модулем і ОС Android з фірмовою оболонкою BikeOS.


Le Super Bike має інтегровану в рукоятки керма світлову і лазерну індикацію. Перша сповіщає про повороти велосипедиста, а друга актуальна в нічний час. Освітлення активується автоматично і тоді включаються передні і задні вогні. Лазерні промені червоного кольору довжиною близько 60 см позначають зліва і праворуч від велосипеда безпечну для користувача Le Super Bike зону.

На кермі розташовані клавіші управління підсвічуванням, регулювання гучності і так далі. Вбудоване Android-пристрої живиться від акумулятора. Його заряджає встановлена ​​в колесі енергосистема. Також можна підзарядитися і від мережі. Ціни в Китаї на нього стартують з 800 доларів. Також в цьому році планують почати продажі і за межами країни.



Источник:  znaj

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий