В’язень, який вбив 5-річну дитину, вийшов за законом Савченко і вбив її матір

В’язень, який вбив 5-річну дитину, вийшов за законом Савченко і вбив її матір

У Тернопільській області чоловік вийшов з в’язниці за законом Савченко через 8,5 років замість 14 і вбив свою дружину – матір убитого ним раніше 5-річного хлопчика.




Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Тернополя.


Відзначається, що після звільнення злочинець оселився в будинку дружини в селі Мала Лука. Вона дозволила, оскільки жила зі своїм новим співмешканцем в сусідній області. Час від часу жінка навідувалася до законного чоловіка в гості, з яким вони разом випивали. Однак після однієї з подорожей 1 грудня вона зникла.

Правоохоронці почали розшукувати 42-річну Олену Вуздеревич 6 грудня. Однак в ході слідства правоохоронці запідозрили, що до зникнення жінки причетний її офіційний чоловік.



За інформацією поліції, 9 грудня він зізнався, що, будучи напідпитку, під час сварки на грунті ревнощів убив дружину ножем, її тіло розчленував, упакував в мішки і викинув в річку Збруч.

– Зараз оперативники знайшли тільки тулуб жінки. Пошуки інших частин тіла тривають. Поліцейські проводять слідчі дії, – йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що 5 жовтня 2007 року, коли чоловікові було 22 роки, після сварки зі співмешканкою він убив її п’ятирічного сина. Спочатку він двічі кинув дитину головою в підлогу, щоб той перестав плакати.

Щоб приховати сліди злочину злочинець, прив’язав до тіла дитини камінь і кинув у колодязь. За цей злочин суд позбавив його волі на 14 років, з яких він відсидів 8,5.

Жінка пробачила вбивство свого сина і вийшла заміж за вбивцю, коли він відбував покарання. Однак не дочекалася його повернення і почала жити з іншим.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий