Харків знову під ударом: горить супермаркет, багато постраждалих

Харків знову під ударом: горить супермаркет, багато постраждалих

Сьогодні російські окупанти обстріляли Харків, багато людей отримали поранення.




Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов. “На цю хвилину – шість поранених, серед них шестирічна дитина із гострою реакцією на стрес”, – зазначає він.


За його словами, в місті пролунало декілька вибухів. “Серед пошкодженої інфраструктури внаслідок ворожих прильотів – торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури, житлові будинки”, – зазначає керівник ОВА.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що один з ударів прийшовся по району приватної забудови. “Горять кілька обійсть, супермаркет. Є постраждалі, в їхньому числі медики”, – написав він у Telegram.



Начальник Харківської ОВА додав, що збільшилась кількість постраждалих до 13 осі. “Серед поранених – двоє медиків, лікар – у важкому стані” – написав він. Мер Харкова Ігор Терехов повідомляє про 15 поранених. “Девʼятеро поранених у Салтівському районі, та шестеро – у Немишлянському. Загалом на дану хвилину 15”, – написав він.

Кількість постраждалих зросла до щонайменше 25, поділився згодом Синєгубов. Він зазначає, що люди продовжують звертатися за медичною допомогою.

“Серед пошкоджень – відділення “Нової пошти”, магазини, спортивний комплекс, торговельний центр, автомобілі. Ворог цілив виключно в цивільну інфраструктуру”, – зазначає чиновник. За його словами, ліквідація наслідків триває.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий