«Хочу, щоб він усвідомив»: Зеленський озвучив свій головний меседж Путіну

«Хочу, щоб він усвідомив»: Зеленський озвучив свій головний меседж Путіну

Президент України Володимир Зеленський озвучив основний меседж, який він хотів би донести російському диктатору Володимиру Путіну. Він полягає у тому, що саме глава РФ – відповідальний за криваву війну в Україні і єдиний, хто може її закінчити.




Про це український лідер сказав в ефірі американського телеканалу CNN. Так він відповів на запитання ведучого про те, що Зеленський сказав би Путіну, якби той просто зараз дивився інтерв’ю (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).


«Я не вважаю його такою особистістю, якій треба щось спеціально доносити. У нас – кривава війна, яку розв’язала Росія на нашій території. Я просто хотів би, щоб він розумів, що він конкретно це зробив. Щоб він усвідомлював, що сьогодні він конкретно може це завершити. Ось і все послання. А вибір – вже за ним: продовжувати чи завершити», – відповів президент.

Окрім того, в інтерв’ю Зеленський також розповів про ситуацію на сході, зокрема на Луганщині, зруйнований і безлюдний Донбас, підтримку з боку партнерів, а також чому необхідне її пришвидшення та збільшення.



«Окупанти не рахують ні зброї, ні людей, а ми найперше цінуємо своїх громадян. І робимо все, щоб зберегти їхні життя. Бо наш народ – наша зброя», – наголосив український лідер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий