Ходив, у чому мати народила: у Києві поліція затримала хлопця, який нападав на людей. Відео

Ходив, у чому мати народила: у Києві поліція затримала хлопця, який нападав на людей. Відео

Увечері 24 вересня в Києві на літньому майданчику одного з кафе на вулиці Антоновича стався напад на відвідувача, який сидів за столиком з друзями. Неадекватний перехожий, який ішов вулицею в абсолютно голому вигляді, раптово вихопив з урни викинуту пляшку та розбив її об голову 26-річного хлопця.




Про це повідомили у Facebook ГУ Нацполіції в Київській області. Потерпілий встиг схопитися і відбігти на безпечну відстань, де медики швидкої надали йому необхідну допомогу (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).


Як виявилося, винуватцем інциденту став житель Житомирської області 2003 року народження. Уже перебуваючи в райвідділі він не зміг дати пояснень, чому так вчинив і навіщо ходив столицею повністю голий. Попередньо, він був під впливом наркотичних речовин.

Інцидент на літній терасі кафе.

За порушення громадського порядку й хуліганство затриманому загрожує до семи років позбавлення волі, згідно зі ст. 296 Кримінального кодексу України. Зараз суд визначив йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.



 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий