Хто з вінничан увійшов до ТОП-100 найбагатших декларантів?

Хто з вінничан увійшов до ТОП-100 найбагатших декларантів?

Відомий медіа-ресурс Ліга.нет, згідно з даними декларацій, зробив рейтинг найбагатших чиновників.




Їх поділили за категоріями: судді; прокурори; слідчі та детективи; інспектори; голови місцевих і обласних рад; міністерства.  У кожній категорії – по ТОП-100 із найтовстішими гаманцями. В переліку опинилося і 9 вінничан.


У рейтингу серед суддів – Андрій Загороднюк, суддя Вінницького апеляційного адміністративного суду. Він зберігає готівкою 1 мільйон 240 тисяч гривень, 26 тисяч євро і 50 000 доларів. Суддя Господарського суду Вінницької області Тісецький Сергій Сергійович має у валюті 174 тисячі 56 доларів.

У категорії «слідчі та детективи» серед вінничан — Олександр Намакарський. Він — начальник Шаргородського відділу поліції Жмеринського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області. Родина правоохоронця, згідно з декларацією, зберігає готівкою 920 тисяч гривень.



До топ-100 серед інспекторів потрапив Старинець Роман Анатолійович, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Вінницької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Вінницькій області. Декларація каже, що він зберігає готівкою 49 тисяч доларів. Ще один його колега Садовий Геннадій Іванович – начальник Калинівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Вінницькій області. Задекларував держслужбовець 25,5 тисячі доларів готівкою. Проте ці гроші, згідно з декларацією, він «позичив третій особі».

У сотню з категорії «голови місцевих та обласних рад» увійшов Сергій Моргунов. Згідно з декларацією, родина мера на банківських рахунках має 986 тисяч гривень та 25 тисяч євро. Готівкою керівник Вінниці зберігає 167 тисяч доларів, 420 тисяч гривень і 92 тисячі євро.

У цій сотні і заступник міського голови – Матусяк Сергій Володимирович – задекларував на банківських рахунках 20 тисяч гривень, готівкою – 250 тисяч гривень, 165 тисяч доларів і 67 тисяч євро. Ще один заступник мера – Скальський Владислав Володимирович – задекларував 4 тисячі гривень і 15,5 тисячі доларів на рахунках у банках. Готівкою тримає 340 тисяч доларів, 150 тисяч євро, 500 тисяч гривень.

Заступник голови Вінницької ОДА Івасюк Ігор Дмитрович теж увійшов до топ-100 найбагатших. Згідно з декларацією, він тримає на банківських рахунках 40 тисяч євро, 1 мільйон 200 тисяч гривень, 55 тисяч доларів.

Сім’я заступника начальника бершадської поліції Василя Ткача має земельні ділянки загальною площею 87,1994 га. Все це орендовані паї, які обробляє дружина Ткача. За кількістю землі в декларації поліцейський опинився на 86 місці в Україні.

У декларації тульчинського судді Світлани Робак вказана загальна кількість землі 96,8956 га. Це ставить її на 75 місце в загальноукраїнському рейтингу. Орендна земля записана на чоловіка та сина судді.

Источник: «33kanal«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий