Я обіцяю вам – я йду: Слідом за Зеленським, Сергій Притула зробив свою заяву (відео)

Я обіцяю вам – я йду: Слідом за Зеленським, Сергій Притула зробив свою заяву (відео)

Телеведучий і шоумен Сергій Притула розсмішив мережу, потроливши свого колегу – коміка Володимира Зеленського, який зібрався в президенти. На своїй сторінці у Facebook Притула виклав відеоролик, де спародіював звернення Зеленського до народу України. 




У зверненні Зеленського той офіційно заявляє, що збирається балотуватися в президенти. Притула, щоб всім було все зрозуміло, використав схожий стиль мови і з таким самим урочистим виглядом заявив, що разом зі своєю командою йде у відпустку. Відео миттєво набрало масу лайків, коментарів та репостів – жарт вдався.


Новина про наміри Володимира Зеленського стати Президентом України підірвала мережу в новорічну ніч 31 грудня 2018 року. Його звернення до українців із заявою про балотування транслювалося на телеканалі 1+1, а також він опублікував на сторінці в Instagram.

Український шоумен Сергій Притула вирішив посміятися з колеги і записав веселе відеозвернення до своїх шанувальників у подібному стилі. Він опублікував ролик на своїй офіційній сторінці в Facebook.



“Шановні українці! Ось і прийшов Новий 2019 рік, з яким я вас сердечно вітаю. Новий рік ознаменувався тим, що всі балотуються в кандидати в Президенти. Тисячі з вас писали мені «Сергію, йди» і сьогодні я хочу пообіцяти вам відразу виконати те, що обіцяю. Я обіцяю вам – я і моя команда, ми йдемо у відпустку. До зустрічі після Хрещення” – говорилося у відео Сергія Притули.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий