«Я Вам покажу, що таке управління державою» — емоційне висказування Гройсмана (Відео)

«Я Вам покажу, що таке управління державою» — емоційне висказування Гройсмана (Відео)

Новообраний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відзначився емоційною промовою, яку він виголосив з трибуни парламенту перед голосуванням за своїм призначенням.




Транляцію з Верховної Ради вів телеканал «112 Україна». Відповідне відео опублікували на YouTube.


Повідомляється, що перед голосуванням за призначення прем’єра в Раді почали лунати крики «Ганьба!», На що Володимир Гройсман негайно відреагував.

Це не привід кричати! Тоді, коли країна потребує дуже рідкісних і правильних рішень. Шановні колеги, я думаю, що з вашою підтримкою, вашою допомогою з нашої спільної консолідацією, підтримкою президента України, у нас є шанс, шанс, який ми використовуємо для того, щоб Україна стала успішною. Ці всі розмови в цьому залі відійдуть в історію як просто слова, які ми чуємо з цієї трибуни десятиліттями і, на превеликий жаль, за 24 років нашої незалежності все ті, хто не один раз був при владі, в виконавчої влади, не змогли принести успіх країні, країні, яка є надзвичайно багатою, в якій такий прекрасний народ. Країна, яка має величезний потенціал і коли ми дивимося за кордону нашої країни, західні, і бачимо там успіх, бачимо там високий рівень життя. так ось, я хочу сказати: ганьба всім тим, хто не зміг за 24 роки дати людям можливість жити по-людськи, а то, що ви тут розмовляєте — це ганьба. Слава Україні! «, — заявив Гройсман.
«Я вам покажу, що таке управління державою!» — Додав Володимир Гройсман.

Источник: «Апостроф«



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий