Як на українців впливатиме сонячне затемнення 9 березня

9 березня матимемо сонячне затемнення. Його зможуть спостерігати жителі Індії та Індонезії. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.




«Місяця на небі не буде видно до середи. Братиме верх песимістичний настрій. Люди зневірюються у всьому, — говорить астролог. — Більшість проявлятиме найгірші риси характеру, свої слабкості і недоліки. Буде багато брехні та крадіжок».


За словами Максимової, розпочаті у цей час проекти стануть збитковими

«Відтермінуйте будівництво. Це потягне купу грошей, будівля принесе клопоти, — каже Олена. — На виробництві виникатимуть аварійні ситуації через людський фактор. Відкладіть покупку авто та комп’ютерів. Не варто купувати і продавати квартири та земельні ділянки».



Астролог радить відкласти на потім прийняття серйозних рішень.

«Виправити допущені помилки буде важко, — пояснює Максимова. Дім перетвориться на прохідний двір. Багато людей потребуватиме вашої уваги. Підходьте до справ з гумором. Гроші витрачайте з розумом. Не зациклюйтеся на власних проблемах, а підтримуйте один одного».

Не варто погоджуватися на шлюб чи просити чиєїсь руки, а також розривати стосунки.

«Також зачекайте із плануванням поповнення у родині, — рекомендує Олена. — Організм потребує мінеральної підтримки. Нагадає про себе авітаміноз. Можете відчувати серйозну втрату сил і запаморочення».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий