Як накачати прес – найкращий спосіб

Як накачати прес – найкращий спосіб

Плоский живіт і заповітні кубики – мрія багатьох. Особливо напередодні літа. Щоб отримати їх необхідно буде попрацювати. Головне, вибрати правильні вправи і додати трохи завзятості.




Якщо Ви мрієте про прес з кубиками – доведеться добряче попрацювати. Перш за все – потрібно скинути зайвий жир та привести в тонус м’язи. Ось як це зробити:


  • Працюйте старанно в залі і поступово збільшуйте  інтенсивність. Більшість часу (80%) виконуйте прості базові вправи з вагою. Вони допоможуть побудувати або ж зміцнити м’язи живота.
  • Намагайтеся знизити калорійність їжі, яку споживаєте впродовж дня. Але не перестарайтеся. Для повноцінної роботи в залі і для життя потрібна енергія. Без шкоди здоров’ю підуть 250-500 грамів на тиждень (саме грамів,а не по 5-10 кілограмів)

Важливо!

Якщо за тиждень не скинули 250-500 гр. – ще скоротіть кількість їжі. Якщо ж навпаки – пішло забагато – занадто, додайте калорійності в  раціон.



З часом у вас з’явиться підвищення апетиту чи навпаки ­- легке відчуття голоду. Це нормально – ви на правильному шляху! Але контролюйте свій апетит та уникайте крайнощів.

  • Вживайте більше білковою їжі та овочів. Це допоможе уникнути відчуття голоду, а також допоможе побудувати чи укріпити м’язи .
  • Гарний сон – запорука успіху. Тіло спалює жир та відновлюється саме уві сні. Тож, хронічне недосипання і перевтома можуть завадити створити вам тіло мрії.

Правильний підхід до тренувань допоможе вам швидко привести організм в тонус, зробити прес досить накачаним і отримати струнку фігуру.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий