Як наша збірна зганьбилась у матчі з Мальтою (звіт)

Як наша збірна зганьбилась у матчі з Мальтою (звіт)

Знай.Спорт представляє вашій увазі звіт матчу Україна — Мальта




Збірна України сенсаційно програла Мальті в товариському матчі (0:1).


Україна провалилася вже в дебюті зустрічі, коли оборона прогавила в своїй штрафній після подачі кутового Муската — 0:1.

Наші футболісти в першому таймі так і не змогли відійти від шоку і якось змінити ситуацію. Зазначимо, що впродовж матчу лив сильний дощ, однак це не може бути виправданням слабкої гри нашої збірної.



У перерві головний тренер збірної України Андрій Шевченко спробував розворушити команду, випустивши відразу 10 нових футболістів, але це ніяк не вплинуло на подальші перипетії матчу.

Мальта зловила кураж і дуже грамотно оборонялася у другому таймі. Українці так і не змогли включитися — виглядали не зіграно і якось байдуже.

Фінальний штрум також не приніс Україні успіху. Наша збірна програла Мальті, яка в останній раз перемагала два роки тому, а також знаходиться на 182-му місці у світовому рейтингу ФІФА і на 5-му місці з кінця в Європі.

Що це взагалі було?

Україна – Мальта 0:1 (0:1, 0:0)

Україна – П’ятов, Ракицький (Кривцов, 46), Кучер (Ордець, 46), Матвієнко (Бутко, 46), Морозюк (Соболь, 46), Сидорчук (Малишев, 46), Коваленко (Шепелєв, 46), Степаненко (Шахов, 46), Малиновський (Циганков, 46), Ярмоленко (Коноплянка, 46), Селезньов (Бесєдін, 46).

Мальта – Хогг (Бонелло, 46), Мускат (Бірман, 90), Борг (Магрі, 90), Аджіус, Мускат (Камільєрі, 46), Крістенсен (Камільєрі, 67), Фейлла (Церафа, 57), Фенек (Беццина, 82), Эффионг (Міфсуд, 70), Пізані, Шембрі (Гэмбин, 60).

Попередження: Мускат (45), Кучер (45).

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий