Як орендувати міні-офіс для бізнесу?

Як орендувати міні-офіс для бізнесу?

Оренда міні-офісу: з чого почати

Задуматися про оренду міні-офісу https://www.country.ua/ua/rent/office.html варто заздалегідь, щоб знайти і вибрати найбільш підходящі пропозиції. Продумайте, який саме тип приміщення і які його особливості потрібні саме вам. Критерії відбору будуть залежати від специфіки роботи, сфери або ніші вашого бізнесу, кількості наявних помічників і співробітників та інші необхідні умови.




Якщо говорити в цілому, то спочатку варто виділити наступні важливі критерії вибору:


  • Де знаходиться офіс? Вам повинно бути зручно добиратися до місця роботи. Якщо на дорогу йде кілька годин, то вам просто буде незручний цей варіант.
  • Що включено в оренду і що мені потрібно для роботи? Виділіть для себе список необхідної офісної техніки, відповідних інтер’єрних рішень і т.д. Оцініть те, що вже є у вас в наявності, а що повинно знаходитися в орендованому міні-офісі.
  • Метраж і розташування в будівлі. Маленькі кабінети бувають різними. У категорії преміум «міні» офісів можуть бути приміщення як 8 кв.м., так і 20 кв.м., що в 2,5 рази більше.
  • Визначитися з терміном використання офісу. У більшості випадків від цього буде залежати ціна за послугу і деякі інші умови оренди. При довгостроковій оренді можна отримати більш вигідні умови по ціні.

На щастя, зняти міні-офіс в оренду в Україні нескладно — вибір досить широкий і знайти щось підходяще зможе будь-який орендар. Тепер розберемося, які конкретно кроки потрібно зробити для підбору найоптимальнішого варіанта.

Вибрати місце розташування офісу, локацію

Спочатку важливо взяти до уваги транспортну доступність і спосіб пересування з дому до офісу. Залежно від того, чи використовуєте ви особистий транспорт або громадський, час на дорогу може бути різним. При оцінці розташування офісу важлива не тільки близькість міні-офісу, але і доступність проїзду, прилегла інфраструктура: магазини, банки, бюджетні установи, зупинки громадського транспорту, автостоянки. Такі точки можуть стати в нагоді не тільки вам, але і вашим клієнтам і партнерам, якщо Ви запрошуєте їх в свій офіс.



Визначитися з терміном оренди

Зняти маленький офіс в Україні для своїх цілей можна навіть на добу. При цьому найчастіше, чим довше термін оренди, тим вигідніше умови надає орендодавець. Це можуть бути знижки, бонусні послуги або додаткові заохочення орендареві. Для гарантії безпеки угоди з оренди необхідно укладати офіційний договір з повним описом умов оренди.

Знайти офіс з відповідним зручним інтер’єром

Обстановка невеликого офісу не обов’язково буде звичайною — дизайнери створюють найцікавіші інтер’єрні рішення навіть на порівняно невеликих площах. Важливість дизайну інтер’єру та краси облаштування кабінету важливі не тільки для задоволення індивідуальних естетичних смаків орендаря. Грамотно обставлений, обладнаний офіс є свого роду «обличчям» підприємця. Проводити зустрічі з колегами, партнерами або клієнтами набагато приємніше в красивому приміщенні. Також акуратний зовнішній вигляд офісу посприяє створенню представницького образу компанії або підприємця. Адже зараз багато хто робить фотографії та відео на робочому місці, щоб розмістити їх на своєму сайті, або в соціальних мережах.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий