Як випадковий секс діє на людський організм: вчені визначили

Як випадковий секс діє на людський організм: вчені визначили

Їм необхідно було оцінювати свої відчуття і емоції після випадкового сексу.


 138

Учені з університету Корнелла і Нью-Йорка вивчили вплив випадкового сексу на організм людини.



 154387_or

Як повідомляє видання Мicetimes під час експерименту з’ясувалося, що випадковий секс на одну ніч позбавляє від стресу, депресії і підвищує самооцінку.

 poznakomitsya-s-muzhchnoy-7

Учені з’ясували, що більшість учасників експерименту після «сексу на одну ніч» почувалися щасливими і максимально задоволеними. Більш того, цей вид сексу приніс більше задоволення обом партнерам, не викликаючи ні в кого почуття провини або образи від цих випадкових взаємин.

image_1487081973_tumb_660

За словами респондентів, до інтиму вони не замислювалися про будь-які стосунки з цим партнером в майбутньому або про можливі наслідки.

 bolshe-slushat-chem-govorit.jpg.pagespeed.ce.Vx4eDCBIAx

Таким чином, експерти припускають, що випадковий секс діє, як свого роду, розрядка, яка дозволяє викинути накопичені емоції, розслабитися і відволіктися від проблем.

znakomstva-cherez-internet1

Але! Важливо завжди пам’ятати про свою безпеку! Незахищений секс може стати причиною великих проблем зі здоров’ям і, навіть, загрозою для життя!

Нагадаємо, після мастурбації може покращитися настрій, припиняється біль у животі та головний біль. Про це в інтерв’ю розповіли сексолог Наталія Єжова і уролог Антон Глєбов. За словами сексолога, є безліч позитивних сторін від самозадоволення.

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий