“Якщо ми переможемо – це буде перший крок”: Зеленський розповів як він повертатиме Крим та Донбас

“Якщо ми переможемо – це буде перший крок”: Зеленський розповів як він повертатиме Крим та Донбас

Кандидат у президенти Володимир Зеленський переконаний, що його перемога на виборах президента спонукатиме росіян змінити свого лідера. І це стане першим кроком до повернення Криму.




Про це він сказав в ефірі телеканалу “1+1”, пише Gazeta.ua.


“Якщо ми переможемо, це буде перший крок до повернення Криму. Я вважаю, що повернення Криму може бути тільки після того, як зміниться влада в Росії. Якщо ми цю владу поміняємо, то своїм прикладом покажемо: так може бути, приходять нові, як ми.

З приводу Донбасу: є кілька шляхів. Перший – дипломатичний. У нас є Мінські домовленості. Усі говорять, що вони не працюють. Потрібно продовжувати мінський процес. Хотілося б його розширити, ретрансформовувати – додати представників США і Великобританії. Але перше, що повинно бути – це серйозна інформаційна війна. Люди, які зараз живуть на тимчасово окупованих територіях – ДНР і ЛНР – вони втратили зв’язок з нами. Вони втратили відчуття, що вони теж українці. Потрібен російськомовний телеканал, який веде мовлення на територію Донбасу і в світ… Друге – піднімати економіку нашої країни – коли всі побачать, що Україна розвивається, ми побороли корупцію”, – сказав Зеленський.



Раніше шоумен Володимир Зеленський заявив, що у разі перемоги на виборах президента буде домовлятися з російською стороною щодо Донбасу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий