З-під завалів врятували дитину: нові деталі ракетного удару по багатоповерхівці в Києві. Фото і відео

З-під завалів врятували дитину: нові деталі ракетного удару по багатоповерхівці в Києві. Фото і відео

Внаслідок російської ракетної атаки по житловому будинку в Києві в неділю, 26 червня, було пошкоджено три поверхи багатоповерхівки. Рятувальники дістали з-під завалів 7-річну дівчинку.




Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України. За попередніми даними є постраждалі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).


«26 червня о 6:29 до ДСНС України надійшло повідомлення про пожежу у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. Після прибуття бійці встановили, що внаслідок ворожих обстрілів сталося спалах у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. Сталося спалах на загальній площі 300 кв.м», – йдеться в повідомленні.

Наслідки ракетного удару по Києву.
Рятувальники розпочали пошук постраждалих.
Внаслідок вибуху почалася пожежа.

Як уточнив в своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко, під завалами є люди.



«Друзі! У житловому будинку у Шевченківському районі, куди потрапила ракета, продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Під завалами є люди. Частину мешканців евакуювали, двох постраждалих госпіталізували. Рятувальники продовжують працювати, медики на місці», – написав Кличко.

Рятувальники на місці пригоди.

Пізніше, перебуваючи на місці події, мер Києва уточнив, що рятувальники чують крики громадян, які опинилися під завалами та роблять усе можливе, щоб дістатися потерпілих.

«Зараз постраждалим надається допомога. Ті, хто зараз перебувають у лікарні, в задовільному стані. Лікарі кажуть, що критичної загрози не існує… Ми чуємо, що люди перебувають під завалами, вони живі. Рятувальники зараз намагаються їх дістати», – заявив Кличко.

Пізніше у своєму Telegram-каналі мер столиці повідомив, що рятувальники дістали з-під завалів дівчинку. Наразі їй надається вся необхідна медична допомога.

«З-під завалів житлового будинку в Шевченківському районі дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму.», – уточнив Кличко.

Рятувальники дістали живою з-під завалів дівчинку.

Нагадаємо, вранці неділі, 26 червня, жителі Києва прокинулися від звуків гучних вибухів під час оголошеної повітряної тривоги. Виявилося, що Росія випустила по українській столиці близько 14 ракет, одну з них збила ППО. Столична влада підтвердила інформацію про вибухи в Шевченківському районі, розпочалася евакуація громадян із двох будинків.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий