За що «людка» пропонувала вінницьким депутатам тисячу доларів?

На останній сесій Вінницької обласної ради у діючому складі, 29 вересня, журналістам вдалося сфотографувати переписку депутатів. Так, один із депутатів, позафракційний Олександр Мельник, отримав смс від абонента «Саша-депутат», яке сфотографували журналісти:




«Слышал, что регионалы забашляли через людку по 1000 баксов за голоса по облагролесу. А людка получила 5000. Тебе шото предлагали»?

Вдалося відзняти і відповідь депутата:


«Все знают шо ко мне с такими заездами лучше не подходить. Я шо сюда пришел деньги у людей п…ить или работать? И вообще, ну их на х.. с их продажной людкой».

Цікавим є те, що саме в день сесії питання стосовно майна підприємтсва «Облагроліс» було знято з порядку денного.



Хто така «людка», можна тільки здогадуватися. У соціальних мережах журналісти натякаюсь на лідера фракції «Батьківщина» у облраді Людмилу Щербаківську.

Член її партії, депутат Вінницької міськради від «Батьківщини» Юрій Іорданов свого часу був учасником гучного скандалу, коли намагався стати керівником «Облагролісу». Тоді, нагадаємо, журналісти відзняли в руках Іорданова на сесії облради лист від «Правого Сектору», в якому «правосєки» готові були поручитись за порядність Іорданова.

Керівником Іорданов не став – був призначений заступником керівника «Облагролісу».

Ще один сканад «Батьківщини», який пов’язаний з «Облагролісом» був стосовно списання теплиць по вулиці Тарногродського. На їх місці хотіли побудувати соціальне житло. Людмила Щербаківська під час сесії, на якій мало вирішуватись це питання, зробила все, аби голосування зірвалось.

Що цього разу намагалися «вирішити» депутати – невідомо. Проте осад залишився…

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий