Зайцева зробила заяву щодо жахливого ДТП у Харкові

Зайцева зробила заяву щодо жахливого ДТП у Харкові

Олена Зайцева, обвинувачена у смертельній ДТП в Харкові, яка забрала життя шести людей, визнала всі пункти порушень правил дорожнього руху і справедливість всіх позовів потерпілих.




Таку позицію вона озвучила під час виступу на фінальних судових дебатах у справі про ДТП на Сумській, повідомляє Обозреватель з посиланням на “МедіаПорт”.


“Я визнаю всі пункти порушень ПДР, які мені інкримінуються в обвинувальному акті. Я відчуваю свою провину. Звичайно, я ніколи не сяду більше за кермо, про це не може бути й мови. Я дійсно щиро каюсь, тому я визнаю всі позови. Я буду намагатися з сім’єю погасити їх у міру своїх можливостей. Я готова відповідати і нести покарання, яке мені призначить суд. У мене все, дякую”, — сказала Зайцева



Як повідомлялося:

  • У жовтні 2017 року на вулиці Сумській в Харкові авто Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися, після чого влетіли в 11 пішоходів. У ДТП загинули шестеро людей.
  • Зайцева стверджувала, що не перевищувала швидкість, однак експертиза показала, що її Lexus мчав зі швидкістю понад 100 км/год.
  • У січні 2019 року стало відомо, що в Харкові можуть закрити автошколу, яка видала права Олені Зайцевої.
  • Також суд відхилив клопотання обвинувачення і захисту Олени Зайцевої, які просили не долучати результати експертизи в Дніпрі до справи.
  • Нарколог Федірко, яку розшукували кілька місяців, прийшла в суд і заявила, що в крові Зайцевої були опіати.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий