Закриваються школи та офіси: Київ не витримав удару, остання надія на Міноборони

Закриваються школи та офіси: Київ не витримав удару, остання надія на Міноборони

У Києві 2 та 3 березня через складні погодні умови скасовано заняття у школах




Про це повідомив 1 березня міський голова Віталій Кличко


«Школи столиці отримали розпорядження у п’ятницю та суботу скасувати навчання. Дитячим садкам рекомендовано теж призупинити роботу на два дні», – сказав мер.

Також всім організаціям Києва запропонували оголосити сьогодні короткий робочий день, щоб увечері не було «пікового навантаження на транспортну інфраструктуру міста».



Крім того, у Міноборони та МВС попросили виділити особові склади для прибирання вулиць.

Зазначимо, в четвер, 1 березня в Україні, крім заходу, в результаті переміщення активного циклону будуть спостерігатися складні погоді умови. У більшості областей сильний сніг, хуртовини, снігові замети. Вночі на Миколаївщині, Кіровоградщині, Дніпропетровщині та Полтавщині дуже сильні снігопади.

Синоптики попереджають, що в Приазов’ї місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; вночі та вранці пориви вітру 15-20 м/с, місцями 25-27 м/с. На дорогах країни ожеледиця.

Вночі та вранці в північно-західній частині акваторії Чорного моря і на акваторії Азовського моря і в портах Маріуполь, Бердянськ пориви вітру 25-27 м/с; протягом доби висота хвиль у Чорному морі 30-40 дм, в Азовському морі 15-20 дм. У Києві 1 березня сильний сніг. Удень -5 …- 7, вночі до -10 …- 12.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий