Заміна Захарченка та Плотницького: що чекає окупований Донбас

Заміна Захарченка та Плотницького: що чекає окупований Донбас

Коли з окупованого Донбасу «прибрати» ватажків бойовиків Ігоря Плотницького та Олександра Захарченко, то їх місце займуть інші. Замість них прийдуть нові кремлівські посіпаки.




Про це повідомив лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко. Він зазначив, що всім зрозуміло, хто керує ватажками бойовиків, які не можуть зробити жодного кроку без наказу Кремля.


«Прибрали. І хто тоді буде забезпечувати усе інше адміністративне керівництво? Або туди переїде пан Жебрівський?…жителям Донбасу 3 роки промивали мізки, і ми не погодимося, щоб це були нові російські маріонетки», – пояснив політик.



Ніколаєнко вважає, що вирішити ситуацію на Донбасі та відновити на окупованих українське законодавство можна. Для цього потрібно ввести тимчасову міжнародну адміністрацію.

«… Міжнародна адміністрація на тимчасовий період, повернення до демократичного статусу, повернення туди українських законів і поетапне відновлення соціальних виплат і пенсій. Це допоможе повернути довіру до України, а потім провести перезавантаження», – наголосив він.

«Знай.ua«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий