«Замість того, щоб писати гидоту, займіться собою»: Магучіх відповіла критикам після нового фото з Ласіцкене

«Замість того, щоб писати гидоту, займіться собою»: Магучіх відповіла критикам після нового фото з Ласіцкене

Легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка спеціалізується на стрибках у висоту, звернулася до українців на своїй сторінці в Instagram. Спортсменка, яка останнім часом зіткнулася з безліччю критики через спільні фотографії з росіянкою Марією Ласіцкене, закликала співвітчизників залишатися коректними у своїх висловлюваннях.




У своєму профілі Магучіх запропонувала користувачам приділити більше часу вирішенню своїх проблем, а не тому, щоб писати образливі речі в мережі. Також легкоатлетка попросила журналістів більш відповідально ставитися до своєї роботи.


«Із завершенням сезону хочу поставити крапку ще в одному питанні. За останній місяць я вислухала про себе багато цікавого. Безумовно, кожен має свою думку, але давайте хоча б висловлювати її коректно. Замість того, щоб писати мені всяку гидоту, займіться собою та використовуйте час із користю! Шановні журналісти, коли ви почнете думати, а потім писати? Для деяких я стрибаю в довжину, для деяких фінішую, де ви взагалі бачили фінішну лінію у висоті?» – написала Магучіх.

Ярослава Магучіх у спортивній формі

Ярослава також пояснила, чому в мережі з’явилося друге фото з Ласіцкене, і розповіла, хто насправді обіймає її в кадрі.



«Тепер щодо фото: воно було зроблено на прохання стрибунки Каміли Ліцвінко, яка завершує свою кар’єру та хотіла зафіксувати ці спогади! І тепер кульмінація: обіймає мене не Марія Ласіцкене, а Нікола МакДермотт, представниця Австралії, будьте уважнішими, будь ласка. Всім добра, а я пішла у відпустку», – підсумувала Магучіх.

Магучіх звернулася до українців

Як повідомляв OBOZREVATEL, після завоювання «бронзи» на ОІ в Токіо наша легкоатлетка сфотографувалася з переможницею Ігор Ласіцкене. У суспільстві цей знімок викликав бурхливу реакцію.

Ласіцкене і Магучіх
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий