Зеленська vs Порошенко: найяскравіші та найелегантніші образи перших леді України. Фото

Зеленська vs Порошенко: найяскравіші та найелегантніші образи перших леді України. Фото

Нинішня перша леді України Олена Зеленська і колишня – Марина Порошенко – відомі своїми яскравими й елегантними вбраннями. Вони часто вважають за краще виходити на публіку у вишуканих сукнях або костюмах.




Окрім того, вони доповнюють образи стильними аксесуарами, макіяжами та зачісками. OBOZREVATEL зібрав фото і покаже найблискучіші луки Зеленської та Порошенко (щоб подивитися кадри, доскрольте новину до кінця).


Чинна перша леді України Зеленська найчастіше обирає класичні вбрання вільного крою. Вона любить з’являтися на публіці в костюмах, які поєднує з кедами, туфлями-човниками, черевиками. Варто зазначити, що дружина президента віддає перевагу в одязі пастельним кольорам.

Окрім того, Зеленській подобаються всі відтінки коричневого. Вона доповнює такі образи стильними аксесуарами: сережками, ланцюжками та перснями.



Також першу леді України часто можна побачити в поєднанні чорного з білим одязі. До того ж вона також намагається обирати брюки вільного крою і подовжені піджаки.

Із суконь Зеленська вважає за краще носити довжину міді й так само обирає непомітні кольори. Хоча іноді на публіці її можна побачити і в яскравих луках.

Як одягається Олена Зеленська
Вбрання Зеленської на зустрічах
Як виглядає Олена Зеленська у стильних образах
Олена Зеленська у стильних луках
Стильні вбрання Олени Зеленської

Колишня перша леді України Марина Порошенко віддає перевагу українським дизайнерам. Родзинка її образу – етностиль, тому її часто можна побачити у сукнях-вишиванках й одязі з вишивкою в українському стилі.

Свої луки Порошенко завжди доповнює прикрасами також в українському стилі. Крім того, колишня перша леді любить поєднувати актуальну класику, елегантний casual і яскравий український етно.

До речі, у пресі Порошенко не раз називали найелегантнішою і красивою першою леді за всю історію незалежної України.

Як одягається Марина Порошенко
Образи Марини Порошенко
Як виглядає Марина Порошенко
Марина Порошенко у стильних образах
Що любить одягати Марина Порошенко
Марина Порошенко у стильних аутфітах
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий