Зеленський доручив Міноборони та Генштабу підготувати доповідь про довідки від військкоматів

Зеленський доручив Міноборони та Генштабу підготувати доповідь про довідки від військкоматів

Президент України Володимир Зеленський доручив Міністерству оборони та Генеральному штабу підготувати доповідь про довідки від військкоматів. Таке рішення було ухвалено після того, як з’явилася інформація про те, що військовозобов’язані українці та призовники зобов’язані отримувати дозвіл для виїзду з місця проживання.




Про це президент повідомив під час щоденного вечірнього звернення. Відповідне відео з’явилося на його Telegram-каналі. (щоб подивитися ролик, доскрольте до кінця сторінки).


«Сьогодні в суспільстві було багато суперечок щодо рішення Генштабу Збройних Сил України про затвердження порядку отримання якихось дозволів для військовозобов’язаних, призовників і резервістів», – сказав Зеленський.

Він зазначив, що суспільство по різному оцінило таке нововведення. За словами глави держави, серед громадян є нерозуміння й навіть обурення.



«Я доручив міністру оборони, начальнику Генерального штабу, Головнокомандувачу Збройних Сил доповісти мені всі деталі під час завтрашнього чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача», – додав президент.

Зеленський також пообіцяв народу розібратися з цією нормою.

«І прошу надалі Генеральний штаб не ухвалювати без мене подібних рішень», – резюмував він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий