Зеленський марить переворотами та замахами, — Данилюк

Зеленський марить переворотами та замахами, — Данилюк

Скандальна заява глави держави Володимира Зеленського про підготовку державного перевороту стала далеко не першою, коли гарант наражає суспільство на подібні страхи. Таким чином, складається враження, що їм хтось спритно маніпулює.




Такої думки дотримується колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк, про що він розповів у студії «Свободи слова» Савіка Шустера. З 2019 року Зеленського нібито не залишають тривоги про змову проти державної влади в його особі (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).


«Я згадую, коли я працював у цьому уряді. Ще у 2019 році він хворів на те, що Порошенко (Петро, п’ятий президент України, – Ред.) готує державний переворот. Потім він думав, що Аваков (Арсен, ексміністр внутрішніх справ) України, – Ред.) готує держпереворот. Тепер, ось бачите, Ахметов..», – поділився ексчиновник.

Данилюк у студії Шустера.

Данилюк також додав, що Зеленський відмовився їхати на Всесвітній конгрес євреїв нібито через небезпеку замаху на нього присутніх чеченців. Жодних умовлянь та переконань у тому, що захід охороняють найкращі спецслужби світу, гаранта не переконали.



«Це теж було у 2019 році та він відмовився від особистої присутності всього за 40 хвилин до старту офіційної церемонії. Було очевидно, що їм хтось уміло маніпулює і, ймовірно, те саме роблять з ним і зараз», – зауважив гість студії.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий