Зеленський оголосив перший відкритий конкурс на посаду в свою команду

Зеленський оголосив перший відкритий конкурс на посаду в свою команду

Новообраний президент Володимир Зеленський прокоментував офіційно озвучені ЦВК результати виборів і оголосив перший конкурс на посаду.




«Я всім вдячний. У цій даті є певна символічність. 230 років тому відбулася інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона, я не порівнюю себе з цим політичним діячем, поки ще рано, але якщо ви не проти, я його процитую: «Працюй, щоб в твоїй душі не погасли ці крихітні іскри небесного вогню, що звуться совістю ». Ось це я вам українці, всім обіцяю. Всім, незважаючи на ваш вибір. Обіцяю працювати і обіцяю не підвести », – заявив Зеленський в своєму відеозверненні, опублікованому в соцмережі, пише InfoResist.


Також він оголосив про конкурс на посаду спікера президента.

«До речі, якщо вам зараз не сподобалося це відео. Якщо ти думаєш, що ти придумав би або написав краще за мене. Будь ласка, ми починаємо перший конкурс. Спікер президента України. Умови дуже прості. Якщо ти знаєш мінімум три мови – українська, англійська обов’язкові. Якщо ти маєш досвід роботи в журналістиці або в публічній сфері. Якщо ти готовий працювати 24/7, будь ласка, відправ свою резюме на електронну пошту: hr@ze2019.com », – йдеться в заяві новообраного президента.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий