Зеленський поставив оцінки собі й «слугам народу» за два роки роботи. Відео

Зеленський поставив оцінки собі й «слугам народу» за два роки роботи. Відео

Український президент Володимир Зеленський під час з’їзду фракції «Слуга народу», який проходить у Трускавці, заявив, що оцінює свою роботу на посаді глави держави на 7-8 балів із 12-ти. Водночас роботу політсили він оцінив на три з плюсом (за п’ятибальною шкалою).




Відповідаючи на запитання журналіста видання «Українська правда» в суботу, 2 жовтня, президент зазначив, що таку оцінку поставив би «слугам» через це, що їм «не вистачає досвіду» (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).


Водночас багато народних депутатів, на думку Зеленського, «дуже сильно підтягнулися». Серед них, як сказав президент, є «потужні люди», проте «не все гладко».

Зеленський на з'їзді "Слуги народу"

«Є потужні люди, яких, вибачте, що я так кажу, ніколи не було в Україні, не було багато таких людей. З точки зору цифровізації, інфраструктури, енергетики в таких боях і конкуренції, які у нас є на міжнародній арені», – сказав глава української держави.



Говорячи про оцінку своєї роботи, він зазначив, що оцінювати повинен український народ. Однак додав, що за шкалою з 12 балів поставив би собі 7-8.

Також президент визнав, що після першого року його президентства було уповільнення реформ. За його словами, чинили опір «система і Верховна Рада».

Президент оцінив роботу "Слуги народу"

«Навіть разом із тим, що у нас є монобільшість і можна дуже швидко усе просувати, що і було і є моєю місію. До речі, ми зараз пришвидшились. Виходимо на той самий процес, однак складна ситуація з регламентом. Вважаю, що регламент – це таке слово, що може зробити похорон з українською економікою», – додав політик.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий