Зеленський провів переговори з Макроном: порушили дві ключові теми

Зеленський провів переговори з Макроном: порушили дві ключові теми

Президент України Володимир Зеленський провів переговори з лідером Франції Еммануелем Макроном. Глави держав порушили теми розблокування «нормандського» формату, а також загрози енергетичній безпеці України.




Про це у своєму Twitter повідомив Зеленський. Він висловив вдячність президенту Франції за позитивну оцінку поточних реформ у нашій країні.


«Узгодили спільні подальші кроки», – зазначив глава держави.

Зеленський та Макрон узгодили спільні дії у двох напрямках

Нагадаємо, раніше Макрон повідомив про наміри провести переговори з президентами України та Росії Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним на тлі стягування військ РФ до кордонів України. Раніше він уже поспілкувався на тему кризи в Україні з лідерами США, Німеччини, Великої Британії та Італії, які підтвердили свою рішучість діяти спільно, щоб гарантувати суверенітет, стабільність та безпеку країни.



Водночас онлайн-переговори Макрона з Путіним заплановані наступного тижня. Головною темою обговорення стане Україна. Лідер Франції зазначав, що розраховує на пожвавлення «нормандського» формату. Передбачалося, що переговори із Зеленським відбудуться після віртуальної зустрічі з президентом РФ.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий