Зеленський провів засідання Ставки: говорили про ситуацію на передовій і забезпечення ЗСУ

Зеленський провів засідання Ставки: говорили про ситуацію на передовій і забезпечення ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський 17 квітня провів засідання Ставки. Військово-політичне керівництво країни обговорило ситуацію на фронті та забезпечення Збройних Сил.




Учасники Ставки заслухали інформацію про оперативну обстановку на передовій. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ «Хортиця», «Таврія», «Одеса», «Північ» доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.


Представники розвідки проінформували керівництво країни про можливі дії російських окупантів у найближчий період. Крім того, на засіданні Ставки продовжили розгляд питання щодо комплектування особовим складом та технікою новостворених бригад.

Члени Ставки розглянули питання щодо забезпечення сил оборони України озброєнням та боєприпасами, зокрема власного виробництва. Учасники засідання проаналізували стан виконання контрактів з українськими виробниками та перспективи нарощування власного виробництва всіх типів ракет і боєприпасів.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий