Зеленський відповів, чи піде на другий термін: є багато викликів

Зеленський відповів, чи піде на другий термін: є багато викликів

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що поки не ухвалив рішення, чи балотуватиметься на другий президентський термін. За словами глави держави, рішення про його участь у наступних виборах варто ухвалити народу України.




Президент наголосив, що у нього є діалог із суспільством, і якщо він побачить підтримку своєї особистості, лише тоді ухвалить рішення про те, щоб піти на другий термін. Про це Зеленський розповів під час пресмарафону з нагоди екватора президентської каденції.


Крім того, Зеленський заявив, що його діти зараз страждають, тому він також радитиметься із сім’єю, чи йти йому на другий термін президентства.

«Я точно не вирішую це питання (за другим терміном, – ред.). Вирішувати буде суспільство. Я не ухвалив це рішення, це правда. Це не буде пов’язано з форматом майбутньої коаліції. Я не планую в голові таку складну стратегію. Це буде пов’язано з підтримкою моєї особистості. Я виходжу на вулицю і розумію, як до мене ставляться. Люди за щось говорять спасибі, кажуть, що десь є помилки. У мене є діалог. Тоді я думатиму, йти чи ні на другий термін. Ухвалюватиму рішення з дітьми, мої діти страждають через мою професію. У мене дочка у віці, коли вона хоче простір і свободу, вона не хоче жити з охороною», – сказав Зеленський.



Також він відповів на питання про зміну черговості парламентських виборів та президентських. Зеленський запевнив, що не цікавиться перенесенням виборів до Ради, додавши, що нардепи самі мають вирішити це питання через Конституційний Суд.

«Є багато викликів, які я хочу закінчити. Зможу – молодець, подумаю. Не зможу – ні. Я знаю про це питання (перенесення виборів, – ред.). Я вважаю, що депутати звернуться до Конституційного Суду, якщо захочуть, і суд має відповісти», – додав президент.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий