Про це президент повідомив під час спільного брифінгу з Олафом Шольцом, який відбувся після зустрічі лідерів країн, що пройшла 14 лютого у Києві, інформує 24 канал.


Моя родина завжди зі мною, завжди з Україною і це без пафосу. Я президент, моя дружина – перша леді – повинна показувати своїм прикладом, як повинні поводитися сім’ї. Я вважаю, що це є принципова річ для держави, для суспільства – підтримувати Україну, бо ти є українцем,
– сказав Володимир Зеленський.

«Громадянин не той, у кого паспорт, а той, хто сьогодні у державі. Я вважаю, що у великий час живемо. Залишаються надійні, залишаються громадяни України», – продовжив український президент.



Зеленський прокоментував виліт політиків

Глава держави також зазначив, що народні депутати деяких партій нині перебувають за кордоном. Він звернувся до цих політиків і попросив упродовж 24 годин все ж таки повернулися у країну.

Інакше треба робити нам усім серйозні висновки. І повірте, ми їх зробимо. Я також вважаю, велика проблема з олігархами (які втекли з України – 24 канал). Я вважаю, що свій вирок для себе вони вже зробили,
– додав політик.

Зеленський заявив, що не буде вивозити родину з України: дивіться відео