Зеленський записав своє перше президентське привітання з Новим роком

Зеленський записав своє перше президентське привітання з Новим роком

У ЗМІ з’явилася інформація, що президент Зеленський вже записав своє перше новорічне звернення до народу в якості глави держави.




У публікації видання “Страна.ua” повідомляється, що ролик був записаний на ВДНГ, де проходили зйомки серіалу “Слуга народу”.


Також в публікації відзначають, що це була лише перша версія новорічного звернення. Після того як ролик був знятий, було прийнято рішення його доопрацювати, тому вже сьогодні, як повідомляє видання, команда Зеленського запише другий варіант привітання.

У президентській кар’єрі Зеленського це його перше новорічне привітання народу України. На даний момент в мережі є лише фотографії з передбачуваного місця зйомок. Їх опублікував в соціальній мережі “Інстаграм” продюсер Євген Таллер.



На фото Зеленський стоїть на тлі новорічної ялинки. При цьому він одягнений досить скромно: в сіру водолазку і піджак темного кольору.

Також повідомляється, що на зйомках були присутні деякі українські зірки та політики. Крім Тіни Кароль, Монатіка і ряду інших артистів, на запису ролика були присутні віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, перший президент України Леонід Кравчук, а також глава Генштабу Руслан Хомчак.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий