Згвалтування в Києві: У поліції розповіли подробиці

Згвалтування в Києві: У поліції розповіли подробиці

Правоохоронні органи столиці розшукують трьох молодиків, які напередодні, 25-го січня, у Солом’янському районі Києва пограбували та зґвалтували жінку. Про це у четвер, 26-го січня, повідомляє прес-центр Головного управління Національної поліції Києва, передає replyua.net.




Під час опитування потерпіла розповіла, що ввечері біля гаражів троє невідомих напали на неї, зґвалтували та потім пограбували і зникли з місця події. Однак при цьому вона зауважила, що обличчя нападників їй здалися знайомими, ніби вона раніше з ними вже десь проводила час. За словами жінки, один із злочинців під час розмови ударив її в обличчя, після чого вона впала і вже не змогла піднятися. «На місці події правоохоронці знайшли сліди крові та неподалік одну сережку», — зазначили у інформаційному листі.


Наразі триває експертиза. За словами медиків, під час обстеження жінки було констатовано пошкодження м’яких тканин обличчя в результаті коротких ударів. За їхньою інформацією, під час надання медичної допомоги потерпіла знаходилася в стані сильного алкогольного сп’яніння. Дані про злочин було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом зґвалтування та пограбування. За вищеперераховані злочини ґвалтівникам світись до 18 років ув’язнення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий