Жарти закінчилися, війна йде повним ходом – експерт

Жарти закінчилися, війна йде повним ходом – експерт

«На фронті спека. Противник завдає ударів по наших позиціях з важких озброєнь». Такою останньою інформацією про ситуацію на передовій в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поділився відомий волонтер Мирослав Гай.




«Вранці (17 серпня, – ред.) я писав про втрати, спеціально не уточнюючи де і скільки – супротивник не повинен знати своєї ефективності. Зараз вже ці дані викинуті народними обранцями: 2 – 200 і 3 – 300 Авдіївка», – написав він на своїй сторінці в Facebook.


Зараз же, за останніми даними, в зоні конфлікту йде вогнева атака на позиції українських бійців у районі Пісок і Докучаєвська, уточнив Гай близько години тому.

Зокрема відомо, що з окупованої Горлівки велася стрілянина зі 152-міліметрових знарядь. Також працювала батарея противника Д-30.



Однак, як запевнив Гай: «ВСУ повністю готові до протидії. Ніхто не сидить і не чекає, але нічка буде ще та».

Трохи пізніше він додав, що ситуація загострилася і «війна зараз йде повним ходом».

«Це вже не жарти. Давно такого не було. Працюють батареями. Наші відповідають. При цьому в стрічці повно фоток і колажів на президента (Петра Порошенка). Мене давно вважають порохоботом, але це не так. У мене з гарантом конфлікт. Але я боюся, що почалося щось не хороше. Завтра будуть погані новини з обох сторін», – констатував волонтер.

Источник:  politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий