«Жертва пиндосов»: РосЗМІ знайшли «винних» у смерті Чуркіна (відео)

«Жертва пиндосов»: РосЗМІ знайшли «винних» у смерті Чуркіна (відео)

Постпред РФ в ООН став шостим російським дипломатом, який помер за останні півроку.

Представник Росії при ООН раптово помер напередодні у Нью-Йорку за день до свого 65-го дня народження. За попередньою версією, через серцевий напад. За даними кореспондентів «Комсомольської правди», в США дипломат сильно переймався через намагання американських ЗМІ знайти російський слід в американських виборах, тому у нього нібито й стався серцевий напад. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.




Йдеться про статтю, опубліковану на порталі BuzzFeed, в якій смерть техпрацівника генконсульства РФ в Нью-Йорку пов’язали з втручанням російських розвідслужб у передвиборну кампанію в США. В Америці наголосили, що смерть коменданта генконсульства РФ настала від природніх причин.


Як відомо, 20 лютого у Нью-Йорку помер постійний представник Росії в ООН Віталій Чуркін. Йому було 64 роки. Він став шостим російським дипломатом, який помер за останні півроку. Видання New York Post повідомило, що Чуркін помер 20 лютого вранці за місцевим часом у будівлі російського диппредставництва на Манхеттені через проблеми із серцем.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий