Жінки з якою фігурою є більш сексуальними і чому

Жінки з якою фігурою є більш сексуальними і чому

Колись, шикарною вважалася пухкенька дівчина, а тепер навпаки – худесенька. Саме через ці «заклики» до схуднення, багато жінок планети починають карати себе за зайвий кілограмчик та сідають на дієту, не розуміючи, що форми 90-60-90 – далекі від реальних.


Але все-таки є такі жінки, які полюбляють себе такими, якими є – навіть, свою повненьку фігуру. І не дарма, адже пишні жіночки – просто приголомшливі коханки!

Чому?



По-перше, що деякі пози для сексу завдають менше дискомфорту чоловічому тазу за рахунок більш м’яких і пружних форм жінки. Це дозволяє чоловікові уникнути пошкоджень. Такі позиції, в яких сідниці обох партнерів знаходяться близько один до одного дозволяють отримувати більше насолоди за рахунок більш високої амортизації.

По-друге, чоловіків просто тягне до пухкеньких леді. Представники сильної половини людства — візуали за своєю природою, і привабливість жінки в їх очах залежить від її здатності народжувати здорових дітей. Пишна жінка з великими грудьми, широкими стегнами і «соковитими» сідницями викликає інстинктивний потяг і бажання завести дитину. Вона розглядається як жінка, здатна не тільки виносити і народити сильних дітей, а й виокремити їх. Цей факт сам по собі викликає сексуальну енергію.

По третє, пишні тіла – парк розваг. Спокусливі жінки мають більшу площу поверхні, яку потрібно досліджувати, і зазвичай кращі області для вивчення є основними ерогенними зонами.

Окрім цього, пишкам можна довіряти! Пишні дівчата краще в ліжку, вони більш сексуальні, спокусливі та впевнені. Нехай він схопить та стисне ваші складки. Не намагайтеся приховати ваші форми, уникаючи певних рухів і позицій, які могли б підкреслити вашу винятковість, ви заберете задоволення у себе і свого партнера.

І, нарешті, останнє – з пухкенькими жінками набагато приємніше обійматися. Пишні дівчата дивні в ліжку, особливо, коли вони притискаються до вас! Вони — королеви обіймів, оскільки тісний фізичний контакт стає більш iнтимним.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий