Жириновський заявив, що Порошенко – це російський агент та подякував йому

Жириновський заявив, що Порошенко – це російський агент та подякував йому

Чергове жваве обговорення політичних тем у прямому ефірі російського телеканалу відбулося за участю російського політика Володимира Жириновського та українського політичного експерта В’ячеслава Ковтуна. Як інформує replyua.net, під час цієї розмови українського президента Петра Порошенка назвали «агентом РФ з Луб’янки». В Інтернеті вже опублікували частину цієї передачі, під час якої лідер ЛДПР наголосив, що у Кремля взагалі немає ніяких вимог, а вся провина у зіпсуванні стосунків лежить на Києві.




«У зв’язку з цим, я хотів би висловити своє задоволення тим, що в Україні президентом є Петро Порошенко. Він неодмінно зможе довести до кінця поставлені перед ним завдання . Неодмінно, Порошенка можна вважати підполковником. Але Янукович також молодець. Якби у нього було більше сміливості та рішучості, сьогодні в Україні все було б добре, і над Кримом майорів би синьо-жовтий прапор, та й на Донбасі все склалося б інакше», — сказав Володимир Жириновський.


У відповідь на слова російського політичного діяча В’ячеслав Ковтун запитав, чому у Росії все не сяє, а самі росіяни масово гинуть від того, що споживають «Бояришник». На це лідер ЛДПР наголосив, що це все робиться від щастя. Трохи згодом він знову повернувся до розмов про українську політику, заявивши, що Порошенко – це «російський агент з Луб’янки».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий