Жириновський здивував Кремль власною версією про причини війни на Донбасі (відео)

Жириновський здивував Кремль власною версією про причини війни на Донбасі (відео)

Відомий своїми одіозними заявами російський політик Володимир Жириновський, який очолює ЛДПР, вкотре зробив досить неординарну заяву в прямому ефірі одного з пропагандистських каналів, передає replyua.net. Цього разу він заявив, що війна на Донбасі почалася через небажання переважної частини населення українського населення жити при радянській владі. Відповідний відеозапис вже доступний для перегляду на відеохстингу YouTube.




Зокрема відомо про те, що під час політичного шоу почалася суперечка між Жириновським та Сергієм Кургіняном, який є одним з головних ідеологів «русського міра». Лідер ЛДПР стверджував, що радянська влада «не змогла дати людям нічого, щоб їх задовольнити. А у відповідь на свою заяву він отримав відповідь, у якій згадувалася «свята дата 9 травня 1945 року».


«Все це було 70 років тому і за це своє життя віддали 27 млн. людей. Мова йде про один день, про один епізод. Хоча ми виграли війну, але нам не вдалося зберегти країну. Протягом семи десятків років, коли керувала радянська влада, нічого хорошого нам не вдалося отримати, тому і нічого не отримали хорошого. Донбас зараз в крові, оскільки значна частина українського населення не хоче, щоб була радянська влада», — сказав Жириновський.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий