Про критичний стан політика повідомили у росЗМІ джерела в партії ЛДПР, яку одіозний Жиріновський очолює. Однак у пресслужбі депутата Держдуми переконують, що він в нормі.

Стан Жиріновського критичний, – росЗМІ

За інформацією росЗМІ, Володимир Жиріновський потрапив до лікарні з коронавірусом, двостороннім запаленням та ураженням легень 50 – 75%. За даними джерел, його стан критично важкий.



Ніхто ніяких гарантій не дає. Усе ускладнюють супутні захворювання,
– розповів співрозмовник видання.

Однак у владних колах намагаються заперечити інформацію про критичний стан Жиріновського та запевнити, що він почувається добре.

Інформацію про ШВЛ спростовують

Водночас у Міністерстві охорони здоров’я заявили, що Володимир Жиріновський перебуває в лікарні ще від 2 лютого. Однак інформацію про критичний стан там спростовують. Там кажуть, що стан здоров’я політика стабільний. У нього виявили штам коронавірусу Омікрон.

Крім того, за даними видання «РИА Новости«, які також посилаються на джерело в оточенні Жиріновського, його стан стабільний і не потребує підключення до ШВЛ.

Госпіталізація Жиріновського: головне

  • За даними росЗМІ, 9 лютого лідер ЛДРП опинився в лікарні.
  • Як повідомляють різні видання, Жиріновський перебуває в елітній Центральній клінічній лікарні.
  • Жиріновський 2 тижні хворів на коронавірус і спершу хвороба протікала легко.
  • Сам політик вірив, що 8 доз вакцини, кілька з яких зробили маловідомими російськими препаратами, врятують його від коронавірусу.

Пропонуємо згадати, як Жиріновський закликав «бомбити Україну» в новорічну ніч: дивіться відео