Журналіст розповів про святкову «зраду» мережі українських супермаркетів (ФОТО)

Журналіст розповів про святкову «зраду» мережі українських супермаркетів (ФОТО)

Директор Центру політичного аналізу «Стратагема» Юрій Романенко спільно з журналістом із міста Буча продемонстрував святкові «акції» відомої мережі українських супермаркетів NOVUS. Журналіст обурений відношенням адміністрації до покупців, яка дурить клієнтів.




Про це він написав на власній сторінці у соцмережі. Новину повідомляє «Преса України».


Про «дикий аншлаг» в торгових мережах України напередодні великих свят і не тільки, відомо вже давно. Один із останніх випадків обдурювання клієнтів стався кілька днів тому в одному з супермаркетів NOVUS у місті Буча (Київська область).

«А тепер, мої любі друзі я дуже попрошу вашої уваги. Пост про свята, зраду і торгівлю. Юрій Романенко перед НР вже писав про дикий аншлаг у супермаркетах м. Буча. Думаю, та ж картина є скрізь», — розповів Роман Храбров.



Зазвичай люди в метушні роблять велику кількість покупок і здебільшого не перевіряють чек відразу на касі, тим більше, якщо «навар» супермаркета не надто помітний. Звіряють вартість продукту на цінниках та у чеку взагалі одиниці.

«Була потреба дещо докупити і, в тому числі банальну харчову плівку та рукав для запікання. Судячи із цінника, я знайшов те, що хотів. Та ще й у одному флаконі т.м. Ціна вказана 17.99, ще й акційна. Ні, я вже і не здивувався і не розсердився, коли у чекові ціна була 19.99. Попрохав адміністратора… На жаль, адміністратор був дуже зайнятий(та) тому, продавчиня запевнила мене що поміняє цінник особисто і, повернула мені різницю», — пише журналіст.

Він й сам розуміє, що таке «запара», тому вирішив особливо не акцентувати увагу на нестиковку в чеку та на ціннику. Більше того, чоловік повірив в обіцянку касира самостійно зайнятися проблемою. Проте, 3 січня неправильний цінник й досі знаходився на своєму місці, тому до торгівельного залу знову було запрошено адміністратора, яка цього разу таки знайшла вільну хвилинку.

«Вказав на проблему… ХА!!! Вона швиденько здерла цінник і почала вибачатись шо «то всьо суматоха проклята»… але на свою голову я підніс цю плівку до сканера і… (барабанний дріб)… ціна вже не 19.99 а 36.99!!! Ціна майже вдвічі!!!! А хто там у той чек заглядати буде, га?!» — обурився Храбров.

Він відзначив, що дуже б хотів дізнатися реакцію керівництва супермаркету на таке нахабне обманювання клієнтів. А взагалі, час вже відкрито говорити правду про регулярне нехтування правами покупців.

Романенко наголосив, що такої хамської зради від Novus його клієнти не забудуть і не пробачать.

Нагадаємо, дещо раніше Романенко заявив, що на повістці 2017-го буде вибір Україною правильного шляху, який приведе країну до економічного зростання та незалежності. Однак, наразі існує два варіанти розвитку подій і тільки один із них стане для країни виграшним.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий