Журналісти розшукали ймовірну маму первістка Вакарчука

Журналісти розшукали ймовірну маму первістка Вакарчука

Нею стала 39-річна продюсерка.




Сьогодні стало відомо, що у фронтмена гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука народився син, якого назвали на честь батька музиканта Іваном.


Цю інформацію підтвердили у пресслужбі артиста. Проте, про матір хлопчика нічого невідомо, адже Святослав приховує свою обраницю.

Однак, кілька різних джерел підтвердили ТСН, що первістка музиканту народила 39-річна продюсерка провідного українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута.



Євгенія Яцута / ТСН.ua

Вони знімають рекламу, кліпи — серед них і для гурту «Океан Ельзи».

У травні цього року, на одному з публічних кінозаходів, її помітили вагітною, а нещодавно вона просила друзів у Facebook допомогти знайти їй двох цілодобових нянь, а про дітей писала у множині. Зазначимо, що у Євгенії є донька від першого шлюбу.

Також жінка публікувала спогад з вінком на Івана Купала із загадковим написом: «Мій вінок таки доплив до призначення».

Новини України: у Святослава Вакарчука народився первісток – як назвали хлопчика та хто мати дитини

ТСН намагалася поспілкуватися з Євгенією, але вона не відповідає на телефонні дзвінки. Музикант поки також не дає ніяких коментарів. А пресслужба Вакарчука і не спростовує інформацію щодо Євгенії, але й не підтверджує її.

Подейкують, що Святослав зустрічається з обраницею вже рік, і саме через неї Вакарчук покинув Лялю Фонарьову, з якою був разом протягом 20 років.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий