ЗМІ дізналися ймовірну причину самогубства українського льотчика Волошина

ЗМІ дізналися ймовірну причину самогубства українського льотчика Волошина

Ім’я українського льотчика Владислава Волошина стало відомим далеко за межами України після того, як у 2014 році в низці російських ЗМІ з’явилася інформація про те, що саме він на штурмовику Су-25 збив малайзійський «Боїнг» на Донбасі. Пізніше ця інформація була спростована.




Причинами самогубства виконувача обов’язків директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт», військового льотчика Владислава Волошина можуть бути проблеми, що виникли у ході ремонту аеропорту.


Про це «Новостям-N» на правах анонімності повідомив один з працівників аеропорту, який близько знав Волошина.

За словами джерела, ситуація з ремонтом в аеропорту залишається складною — насамперед, через «непонятки» у системі фінансування.



«Одна з миколаївських фірм виграла тендер на виробництво електромонтажних робіт в аеропорту на велику суму — близько 60 мільйонів гривень. Фірма отримала передоплату в сумі 10 мільйонів й виконала більшу частину робіт. Однак нещодавно надійшла вказівка (від кого саме — джерело не хоче говорити — Ред.) більше грошей підряднику не платити, а укласти договір на електромонтажні роботи з іншою фірмою», — йдеться у повідомленні ЗМІ.

За словами джерела, в аеропорту було багато й інших проблем, які пригнічували в.о. директора.

Одночасно, за словами товаришів за службою з 299 бригади тактичної авіації, Волошин був людиною дуже вразливою, з підвищеним почуттям справедливості. Одразу після свого звільнення з армії він розмістив на своїй сторінці у Facebook пост під умовною назвою «Чому я пішов з армії», де описав безліч проблем, з якими стикаються військовослужбовці. Пізніше пост був видалений, однак його встигла скопіювати низка сайтів.

«Не відкидається, що описані в ньому проблеми, в тому числі й фінансові, продовжували переслідувати Волошина і після звільнення з військової служби», — припускає видання.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий