Знайдені чергові докази вбивств на «Майдані»

Знайдені чергові докази вбивств на «Майдані»

Члени Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України сьогодні, 14-го липня, під час обшуків знайшли частини снайперської зброї, з якої «беркутівці» вбивали активістів «Майдану». Про таку знахідку розповів генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму Фейсбуці, інформує replyua.net.




«Сьогодні, 14-го липня, спецпідрозділом Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ було проведено обшук у залучених до вивезення зі столиці після жорстоких вбивств «Небесної сотні» беркутівців та подальшої ліквідації гвинтівок після скоєних злочинів. В одному з водоймищ було знайдено деякі частини снайперської гвинтівки, яку бачили у одного з вбивць під Жовтневим палацом. Також було знайдено автоматичну зброю. Все це стане ще одним доказом на суді у справі вбивства під час протесту у Києві.» — зазначив Луценко.


До того ж представник партії «Блока Петра Порошенка» уточнив, що чергові докази було знайдено у Голосіївському районі на Київщині. Також наголошується, що імена тих, хто ховав зброю та вивозив своїх товаришів-вбивць з Києва, відомі, але не оголошуються в інтересах справи.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий