Знайдено речі студентки медуніверситету Богомольця, яка скоїла суїцид

Знайдено речі студентки медуніверситету Богомольця, яка скоїла суїцид

Столичні правоохоронці розповіли про деталі пошукової операції іноземної студентки Мукаддас Насирлаєвої. На березі річки, у яку стрибнула студентка, знайшли її речі.




Новину передає «Преса України».


Вчора, 20 лютого, біля станції метро Славутич, що у Києві, було знайдено рюкзак 19-річної громадянки Туркменістану Мукаддас Насирлаєвої. Місцевий житель знайшов речі дівчини біля берегу річки та відразу розповів про знахідку правоохоронцям. У рюкзаку знаходились документи загиблої.  Слідчі дії досі тривають.

Тіло загиблої досі не знайшли. Нагадаємо, після того, як замдекана медичного університету імені Богомольця Тетяна Тимохінане сприяла продовженню посвідки на проживання Насирлаєвої, остання вчинила самогубство, зістрибнувши з мосту Патона. За попередніми даними, заступник декана по роботі з іноземними студентами  вимагала від студентки хабар.



Наразі Тимохіна відсторонена від роботи на період слідства. Тим часом в університеті встигли відчислити Насирлаєву заднім числом. В той час, як у ЗМІ поширили інформацію про суїцид студентки, у прес-службі закладу продовжують заявляти, що про інцидент нічого не знають. Про це заявив адвокат сім’ї загиблої Ровшанбек Розметов. Він також зазначив на своїй сторінці у соцмережі, що почав отримувати погрози в свою сторону.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий