Знайдено вбивцю багатодітної сім’ї відомої українки

Знайдено вбивцю багатодітної сім’ї відомої українки

З’явилися деталі загибелі сім’ї відомої поетеси і цілительки Русани Гордієнко




Як з’ясувалося, вбивцею став новий газовий котел, встановлений в квартирі сусідки. Всі загиблі жили в одному будинку, але на різних поверхах.


За словами газовиків, новий котел не було належним чином введено в експлуатацію. Слід зазначити, що днем ​​раніше, в сусідній квартирі багатоквартирного будинку, де був встановлений котел, знайшли тіло 22-річної дівчини – сусідки сім’ї Гордієнко.

Оксана Гордієнко була психологом, поетесою, цілителькою, засновницею психодраматичного студії «Чарунка». Сім’я цікавилася і відроджувала старослов’янські традиції і цілительство. Наймолодшій дитині в сім’ї не виповнилося і року.



Поліція зареєструвала кримінальне провадження ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК. Триває пошук винних.

Як повідомлялося, сім’я загинула 30 грудня в Івано-Франківську. Загиблих виявив знайомий сім’ї, який зайшов до них в гості – тіла шістьох членів сім’ї – двох дорослих і четверо дітей – лежали по всій квартирі і навіть у ванній. Загиблими виявилися – Оксана (Русана) Гордієнко (1978 р.н.), її чоловік Сергій (Огнедар) (1990 р.н.), син Огнезар (2007 р.н.), дочки Ївга (2007 р.н.), ведана (2013 р.н.), Тивер (2017 р.н.).

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий