Знамениті голлівудські актори з бідних сімей: фото і біографія

Але … як вони до цього прийшли? Безумовно, є простий спосіб — коли допомагають батьки, родичі тощо, бажано, що мають пряме відношення до шоу-бізнесу. Але, на наш погляд, людина реально стає великою тільки тоді, коли робить себе сам і з нуля!


Отже, представляємо Вашій увазі акторів з бідних сімей, які змогли піднятися на вершину Голлівуду виключно завдяки своєму таланту!

Джет Лі

Народився в бідній сім’ї в Пекіні. Він був п’ятим, наймолодшою дитиною в сім’ї. Коли Лі виповнилося два роки, помер батько. Мати була кондуктором в автобусі. На більш-менш сите життя грошей родині не вистачало катастрофічно. У вісім років Джет разом з усім класом потрапив на заняття спортивним ушу — китайський варіант шкільної фізкультури. Враження від знайомства зі спортом було настільки сильним, що через півроку хлопчик залишив школу і поступив в Пекінську академію ушу.



Демі Мур

Рідний батько акторки залишив їх, коли Демі була ще в утробі матері і та почала пити, навіть будучи вагітною. Вітчим також був алкоголіком зі стажем і тому батьки постійно пиячили не приділяючи уваги дитині, влізаючи в борги і постійно переїжджаючи з місця на місце. Життя дівчинки також погіршувала вроджена косоокість. У 1980 році вітчим акторки покінчив життя самогубством і 16-річна Демі була змушена піти зі школи і заробляти гроші, щоб покрити борги матері.

Джім Керрі

Батько Джима втратив роботу, і його сім’я була змушена тулитися у фургоні. Джим кинув школу і з 15 років почав працювати прибиральником, щоб допомогти прогодувати сім’ю. Неймовірно, але в дитинстві актор ні з ким не спілкувався, був дуже замкнутою і нетовариською дитиною.

Сара Джессіка Паркер

Юність Сари Джесіки Паркер мала небагато спільного з гламурним життям її екранної героїні Керрі Бредшоу. Вона народилася в багатодітній родині, де окрім неї було ще сім братів і сестер. Сім’я жила на межі бідності, і тому всі діти з юного віку підробляли. Сара була винятком. І хоча вдома часом не було навіть електрики, матері вдалося зібрати достатню суму грошей, щоб віддати дочку на спів і танці. Саме завдяки зусиллям матері, сьогодні Джессіка Паркер є відомою актрисою і продюсером.

Жерар Депардьє

Видатний французький актор народився в простій селянській сім’ї — його батько навіть не вмів читати і писати. Фінансове становище сім’ї було нелегким — крім Жерара було ще п’ятеро дітей. Через злиднів, брак уваги і спілкування у хлопчика почалися проблеми з мовою. Жерар заїкався і був відлюдним, що пізніше призвело до того, що він кинув навчання і деякий час працював складачем в місцевій друкарні, а незабаром серйозно захопився боксом. Будучи неповнолітнім він вплутався в кримінальні афери і його поставили на облік в поліції. Випадково Депардьє потрапив на акторські курси, де і помітили його талант.

 

Джекі Чан

Він народився в бідній китайській родині. Його батьки були настільки бідними, що хотіли продати власну дитину, щоб зводити кінці з кінцями, за 26 доларів британському акушеру, який приймав пологи. Коли йому було сім років, його батьки попрямували до Австралії в пошуках роботи, залишивши його в школі-інтернаті в Гонконзі. Тут він отримав нове прізвисько — Великий ніс, після того, як розгніваний шкільний учитель зламав тростиною йому ніс. У школі він навчився акробатики, акторській майстерності, східним єдиноборствам.

Кіану Рівз

Батько Кіану Рівза кинув сім’ю, коли акторові було три роки. Його мати часто подорожувала і змінювала чоловіків, тільки за дитинство Кіану вона встигла змінити 4 чоловіка. Через це Рівза і його сестер виховували батьки матері і няньки. Протягом п’яти років він змінив чотири школи, звідки його постійно виключали, пізніше він кинув вчитися так і не отримавши атестат про повну загальну середню освіту.

Леонардо ДіКапріо

Щоб прогодувати сім’ю, яка проживає в неблагополучному районі Лос-Анджелеса, матері Леонардо доводилося працювати відразу на декількох роботах. На сьогоднішній день Леонардо ДіКапріо є одним з найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду.

Том Круз

Актор виріс в неповній сім’ї і провів дитинство в роз’їздах, оскільки його мати не мала постійної роботи. Не дивлячись на те, що часом мама працювала в 4 зміни, грошей, які вона заробляла не вистачало на утримання дітей. Актор не раз згадує період злиднів і голоду, завдяки якому він заробив теперішній стан в сотні мільйонів доларів.

Хіларі Суонк

Хіларі виховувалася однією матір’ю. У школі дівчинка терпіла образи інших дітей через свою бідність. Коли Хіларі було 15 років, її мати остаточно втратила роботу і вони жили в машині і іноді у друзів. З цих пір Суонк почала підробляти: за свої перші ролі вона отримувала сущі копійки, але зате сьогодні станки актриси оцінюється в десятки мільйонів доларів.

Адріано Челентано

Він став п’ятою дитиною в сім’ї, яка переїхала з Апулії на північ в пошуках роботи. У момент його появи на світ, матері Адріано вже виповнилося сорок чотири роки. У дванадцятирічному віці кинув школу і, так як його родина жила бідно, почав працювати підмайстром в годинниковій майстерні.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий